Hypnose & regressie

Hypnotherapie (hypnose & regressie) krijgt de laatste jaren steeds meer belangstelling en dat is niet voor niets. Uit onderzoek blijkt dat hypnotherapie het laagst aantal behandelingen nodig heeft, maar de hoogste effectiviteit heeft vergeleken met andere therapievormen.

Gewenste veranderingen vinden razendsnel snel plaats. Bovendien is hypnotherapie ruim inzetbaar, omdat we werken met je onderbewuste. En je onbewuste zorgt voor 95% van je gedrag.

Wat is hypnose?

Hypnose is een diepe staat van ontspanning en focus. Tijdens de hypnose ontspant je lichaam zich helemaal. Deze ontspanning zorgt ervoor dat je breinactiviteit steeds meer omlaag gaat. Je komt in een staat terecht waarin je openstaat voor suggesties.

Heb je wel eens in de auto gezeten en dat je ineens merkt: “ohh ben ik al daar?” Weet je wat je toen aan het doen was? Toen was je ook even in een staat van hypnose.

Hypnose is ook de staat waarin je bent, net voordat je in slaapt valt.

In de sessies lijkt het wel een beetje op mediteren. Je zit namelijk met je ogen dicht en je keert helemaal naar binnen. Je hoeft alleen maar te luisteren naar mijn stem.

Een les blijft zich herhalen tot je hem voelt, vergeeft en heelt!

Waarom hypnose?

In hypnose maken we heel makkelijk contact met je onderbewuste (waar 95% van je gedrag vandaan komt). Zo kunnen we in je onderbewuste dingen wissen, oplossen, helen, vergeven en helpende suggesties plaatsen.

Welke problemen kan je oplossen met hypnose?

Met hypnose kunnen we razendsnel de volgende problemen doorbreken:

 • Onhandige patronen;
 • Innerlijk kind thema’s;
 • Fobieën & angsten;
 • Onrust;
 • Perfectionisme;
 • Depressie;
 • Burn-out;
 • PTSS;
 • Onzekerheid;
 • Verslavingen;
 • Allergieën;
 • Lichamelijke klachten.

Daarnaast kun je met hypnose helpende programma’s installeren

Hypnose is namelijk ook in te zetten voor:

 • Betere sportprestaties voor topsporters;
 • Het behalen van doelen;
 • Afvallen;
 • Stoppen met roken;
 • Zelfvertrouwen met daten;
 • Creëren van overvloed/ andere financiële overtuigingen.

Veel gestelde vragen

Alle angsten en fobieën. Paar voorbeelden: vliegangst, faalangst, angst voor afwijzing, angst niet goed genoeg te zijn, bindingsangst, verlatingsangst, spinnenfobie etc. Heb je vragen, plan dan een GRATIS afspraak. Dan bespreken we jouw vraagstuk.

Plan dan een GRATIS afspraak. Dan bespreken we wat er mogelijk is voor jou. Bijna elk probleem is razendsnel te verhelpen met hypnose.

Dat hangt helemaal af van jouw vraag, maar gemiddeld tussen de 1 en 3 sessies per vraag/probleem. Wil je weten hoeveel sessies we voor jouw vraag nodig hebben? Plan dan een GRATIS AFSPRAAK, dan bespreken we jouw vraag.

Ja volledig! Je houdt de regie over je eigen doen en laten.

Na de sessie weet je alles nog. Je blijft er helemaal bij.

Wanneer je openstaat voor hypnose, dan kan je in hypnose worden gebracht.  Sta je er niet helemaal voor open of geloof je het niet, dan wordt het een stuk moeilijker om je in hypnose te brengen (maar het zou wel kunnen). We doen het echter alleen als je het ook écht wilt en voor openstaat.

Met regressie doorbreken we je patronen bij de wortel!

Wat is regressie?

De wortel van een probleem, angst, patroon of overtuiging ligt vaak in je jeugd (0-7 jaar) of in een vorig leven. Met regressie gaan we terug in de tijd. Je gaat naar het allereerste moment waar iets is ontstaan. Het mooie van regressie is dat je de situatie niet helemaal opnieuw hoeft te doorleven. We maken de emoties neutraal en transformeren de situatie, zodat jij het probleem bij de wortel kunt loslaten. Zo wissen we eigenlijk de hele situatie in jouw onderbewuste.

Regressie kan op 2 manieren

We kunnen op 2 manieren terug in de tijd: of in hypnose of d.m.v. een coachingsessie. Regressie in hypnose is het meest effectief, omdat we dan werken met je onderbewuste (waar 95% van je gedrag vandaan komt).

Heb je vragen? Of wil je weten wat hypnose voor jou kan betekenen? Plan dan nu een gratis afspraak.

Zo hebben anderen het ervaren:

“Mijn hypnose ervaring bij Karlijn is heel waardevol geweest! Door terug te gaan naar de kern, het stukje waar mijn verlatingsangst vandaan kwam heb ik deze angst kunnen plaatsen en ook meteen verwerkt. Hierdoor is mijn verlatingsangst weg, sta ik vol vertrouwen in mijn relatie en vriendschappen en voel ik mij enorm krachtig! Ik ben heel dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb.”

“Al mijn hele leven, zolang ik mijzelf kan herinneren, heb ik last van onrust. Ik heb hiervoor meerdere psychologen, therapeuten en psychiaters bezocht. Allemaal lieve, betrokken mensen maar mijn onrust bleef. Na 1 bezoek aan Karlijn lijkt mijn onrust 95% te zijn afgenomen! Zo blij mee! Heb het gevoel dat ik weer in contact sta met mijzelf, mijn eigen keuzes mag maken, mijn eigen voorkeuren en wensen mag aangeven zonder daar onrustig van te worden. In mijzelf te geloven en te geloven dat wat ik doe goed is, omdat ik dat zo voel.”