Doorbreek je patronen bij de wortel!

Maar hoe doe je dat?

We denken vaak te weten waar een probleem/patroon is ontstaan. Maar dat is vaak niet het allereerste moment.

De meeste problemen/patronen ontstaan namelijk in de eerste 7 jaar van je leven (of in een vorig leven). Daar heb je op dit moment waarschijnlijk geen bewuste herinneringen meer van (wel onbewust).

Maar hoe kom je bij de wortel als je niet meer weet wat de échte oorzaak van je gedrag is?

Regressie kan je hierbij helpen!

Met regressie ga je terug in de tijd. Je gaat naar het allereerste moment waar iets is ontstaan. Het mooie van regressie is dat je de situatie niet helemaal opnieuw hoeft te doorleven. We maken de emoties neutraal en transformeren de situatie, zodat jij het probleem bij de wortel kunt loslaten. Zo wissen we eigenlijk de hele situatie in jouw onderbewuste.

Regressie/Regressietherapie kan op 2 manieren:
Of in hypnose of d.m.v. een coachingsessie. Regressie in hypnose is het meest effectief, omdat we dan goed kunnen werken met je onderbewuste (waar 95% van je gedrag vandaan komt).

Een voorbeeld

Een tijdje geleden kwam er iemand in mijn praktijk met angst: “voor afwijzing”. We deden een regressie sessie in hypnose. We gingen naar het allereerste moment waar de angst is ontstaan. We kwamen uit op een moment waar ze tussen de 0 en 2 jaar oud was. Haar ouders waren ruzie aan het maken. In haar onderbewuste hebben wij deze situatie opgelost en getransformeerd. Aan het einde van de sessie hebben we nog even getest of de pijn in haar lichaam die hoorde bij deze angst nog op te roepen was. En nee, dat lukte niet! Alles is nu helemaal weg vanaf de wortel!

Resultaat direct na de sessie

“Ik voel me zo opgelucht, vrij en krachtig” en “ik voel zoveel energie vrij komen, dankjewel.”

Hoe zou het zijn als jouw probleem/patroon ook bij de kern wordt ontworteld?