ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Algemene voorwaarden 1 op 1 sessies Karlijn Bruns Coaching

Het is mijn doel om de best mogelijke service te bieden aan al mijn coachees/cliënten. Ook wil ik mijn coachees/cliënten zo duidelijk mogelijk informeren. Om deze doelen te bereiken, heb ik onderstaande algemene voorwaarde opgesteld.

Als u een afspraak maakt aanvaardt u hiermee automatisch de Algemene Voorwaarden.

Sessieduur

Een sessie duurt 1,5 uur.

De investering

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Sessies kunnen daarom niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De prijs per sessie is:

Voor particulieren: € 375,- incl. BTW

Voor ondernemers: € 375,- excl. BTW

Een holistisch coachingstraject is maatwerk. De omvang en de prijs worden na de GRATIS afspraak of de eerste sessie bepaald. In de trajecten zit een leuke KORTING verwerkt.

Prijzen kunnen door mij gedurende het jaar worden gewijzigd.

Voor zakelijke opdrachten gelden er andere tarieven zie Algemene voorwaarden bedrijven (hieronder).

Betaling

U kunt betalen per bank/tikkie voorafgaand aan de sessie.

Afspraak verplaatsen/annuleren

Afspraken kunnen tot 48 uur voor de afspraak kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Daarna worden de kosten van de sessie gewoon in rekening gebracht.

Geen medische diensten

Ik ben geen medisch specialist (geen arts of psycholoog) en stel dus geen medische diagnoses.

Alle coaching en therapievormen zijn gebaseerd op bekende, gedocumenteerde en aanvaarde methodes (waarvoor ik ben opgeleid). 

Tijdens de intake informeer ik naar u medische situatie. Cliënten/coachees met epilepsie, psychoses of hartproblemen breng ik niet in hypnose. Andere coachingsvormen kunnen mogelijk wel worden toegepast. Dit bespreken we tijdens de intake.

Garantie

Geen enkele therapie biedt garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Ik kan dus op geen enkele manier iets garanderen. Wel kan ik mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Een heel groot deel van het werk ligt bij de coachee/cliënt zelf.

Betwisting

Ik haal hele goede resultaten (zie mijn recensies). In geval van betwisting, dwz. ontevredenheid van de coachee/cliënt over de gebruikte methoden (of resultaten, zie punt hierboven), is verhaal niet mogelijk. Coaching en therapie zijn immers een samenwerking tussen de cliënt en de Coach/Therapeut. Het resultaat is voor een groot deel afhankelijk van de motivatie, toewijding en inspanningen van de coachee/cliënt zelf.

Klachtenprocedure

Mocht u ergens niet tevreden over zijn, meld mij dat dan telefonisch of schriftelijk. Ik neem uw klacht met vertrouwen in behandeling en zal hier binnen twee weken op reageren. Ik ga ervan uit dat we de klacht in overleg kunnen oplossen.

Algemene voorwaarden bedrijven

Voor bedrijven gelden er anderen prijzen en voorwaarden. De prijzen worden verwerkt in de offerte en de algemene voorwaarden worden bij de offerte, apart, aan u uitgereikt.